Välkommen – bästa sidan om digital marknadsföring

Den digitala världen är ett växande fenomen som utvecklas i en hög hastighet mot modern och mer avancerad teknik. Vår webbsajt innehåller allt som involverar digital marknadsföring med mycket fokus på framtiden där vi bland annat tar upp ledande profiler inom utvecklingen. Vi ser även till att du får ta del av det absolut senaste som rör digital marknadsföring. Välkommen hit!

Digital marknadsföring blev anammat i samband med internets framtåg i slutet av 90-talet. När internet tog sig in i var och vartannat hushåll öppnades nya möjligheter för företag att förmedla reklam. Här på sajten kommer vi berätta mer om den digitala marknadsföringen i ett historiskt perspektiv. Vi ger dig intressant läsning om allt från digital annonsering till moderna kampanjer i sociala medier.

När digitaliseringen blev ett faktum

Vi som står bakom den här sajten har ett genuint intresse för den tekniska utvecklingen inom digital marknadsföring. Just därför kommer vi återkommande att ta upp olika milstolpar inom vad som benämns som “digitaliseringen”. Samhällets digitalisering gjorde det möjligt för företag att närma sig kunder under helt nya förutsättningar. Vi tar upp aspekter som har direkt relevans till digitaliseringen av reklam.

Den tekniska utvecklingen har gått i blixtens fart när det kommer till digital marknadsföring. Nya fenomen anammas snabbt av företag och blir på kort tid mer eller mindre standard inom marknadsföringens område. Men vad är då skillnaderna mellan digital- och traditionell marknadsföring? Finns det några likheter i själva arbetssättet? Här på sajten ger vi dig svaret.

Sociala medier

Att inte diskutera sociala medier på en sajt som handlar om digital marknadsföring vore näst intill ett brott. De senaste två decennierna har inneburit flertalet fenomen som alla haft betydelse för den digitala marknadsföringen. Få har dock haft samma påverkan på samhället, företag och individer som just sociala medier. Därför kommer vi på olika plan ta upp fenomenets betydelse inom digital marknadsföring.

När de första sociala medieplattformarna presenterades kom de att revolutionera hela sättet att se på marknadsföring. Företag som inte hoppade på den nya trenden hamnade snabbt på efterkälken. Sociala medier genererade en ny typ av dialog med kunder och helt plötsligt var det konsumenterna som kunde “bestämma”. Hur då undrar du – häng med här på sajten så berättar vi mer!

Stora giganter inom branschen

Ett område vi kommer att fokusera lite extra på här på sajten är ledande profiler och stora namn inom branschen. Digital marknadsföring är en spännande bransch som innehåller många olika metoder och intressanta delar. Bakom många av de tekniska aspekterna i branschen står unika marknadsförare, byråer och individer, vilka vi kommer att berätta mer om på den här sajten.

Vi kommer att ge dig intressant läsning kring personer som står bakom revolutionerande inslag inom den digitala marknadsföringen. Det kan vara allt från de första verksamma affiliatenätverken till världens första bloggare. I kategorin influencers hämtas en hel del av innehållet här på sajten. Vi ger dig unik läsning om kända influencers, men tar också upp praktiska exempel där influencerkampanjer haft stor framgång.

Aktuella branschnyheter

Vi försöker i så hög grad som möjligt att dela med oss av nyheter från branschen. Det kan vara allt från ny teknik till heta trender inom sociala medier. Syftet är att ge dig ett komplett innehåll bestående av olika typer av läsning inom området för digital marknadsföring. Den här sajten ska ha ett värde för både marknadsförare, företag och användare.

Framtiden inom digital marknadsföring

Utvecklingen står aldrig still inom digital marknadsföring, vilket är ett starkt belägg för branschens framtid ser ljus och händelserik ut. Vi kommer att diskutera marknadsföring i ett brett framtidsperspektiv i våra texter. Fler revolutionerande fenomen kommer garanterat att presenteras, men företag och marknadsförare står även inför tuffa utmaningar. Vilka är dessa? Häng med här på sajten så får du svaret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *